Fedés

Gondolt már arra, mennyivel megkönnyítheti egy fedés az életét?

Ha igen, akkor nálunk a helye! Medencefedéseinket ugyanolyan nagy szakértelemmel és precizitással állítjuk elő, mint ahogyan medencéinket is. Kiválasztja az Ön szájízének legmegfelelőbb, legjobb formát, és mi megalkotjuk Önnek! 

Miért van szükségem fedésre?

A medencefedés tökéletesíteni tudja medencéjét. Nem csupán esztétikailag, de kényelmi és praktikai szempontokból is. Kertje igazi ékkövévé varázsolhatja medencéjét, egy jól kiválasztott fedéssel. Bontsuk elemeire a fedés hasznosságát.

Egész évben tudom használni a medencémet?

Medencefedéssel ez az álom is megvalósulhat. Fedéseink tökéletesen alkalmasak olyan szintű szigetelésre, hogy a zord téli időjárásban is megállják a helyüket és kizárják a hideg levegőt, a fedés belsejében lévő hőt pedig megtartsák. A víz hőmérsékletének tökéletesítése érdekében ajánlani tudjuk a hőcserélő beépítését.

Biztonsági szempontól ajánljuk-e?

Ó, de még mennyire! A fedés tökéletes védelmet és biztonságot tud nyújtani medencéje körül. Gyermekek és háziállatok biztonsága érdekében egy kifejezetten javasolt kiegészítője medencéjének. Kialakítása miatt meggátolja, hogy akárki véletlenül belecsússzon a medencébe és nagyobb probléma történjen. Nem mellesleg, fedéseink kulccsal zárhatóak a még nagyobb biztonság érdekében.

Tisztán tartja a medencét?

Rengeteg időt és fáradságot tud megspórolni egy fedéssel. Medencéjébe akárhonnan, akármilyen szennyeződés, oda nem illő dolog kerülhet. Egy falevél, kavics és még sorolhatnánk. Medencefedéssel mindezen problémák megoldódnak, mivel kialakításának köszönhetően meggátolja a külső szennyeződések bejutását a medence vizébe,  így Önnek az eddigi tisztítási időhöz képest töredékét kell töltenie ezzel a tevékenységgel, és többet élvezheti gyönyörű medencéje szórakoztató adottságait!

Tudok ezzel spórolni valamit is?

Nem is keveset, pénztárcája hálás lesz Önnek! Vízszámlája kevesebb lesz, mivel a nyári melegben a medence vize párolog a hő hatására, de a fedés bent tartja a párát és kevésbé hagyja elpárologni a medence vizét. Kevesebbet kell az áram után is fizetnie, mivel a fedés bent tartja a meleget a fedésen belül, így a medence vize is tartósan lesz melegebb, nehezen hűl ki, kevesebbet kell használni a vízmelegítő rendszert. Végleg de nem utolsó sorban a medence vegyszerezésének költsége is megcsappan, mivel kevesebb víz párolog el a medencéből, ezzel együtt kevesebb vegyszerünk vesztesége is.

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ingyenes ajánlatot és rendelje meg tőlünk kertje koronájának ékkövét, és élvezze egész évben az imádott medencéje által nyújtott élményt!

 Nálunk minden vizes álma megvalósul