Medencék

Csapatunk legfőbb célja, hogy megvalósítsuk minden vizes álmát

Számunkra Ön az első és az, hogy a legnagyobb kényelemben és biztonságban érezze magát, ha medencét vásárol. Ennek pedig elengedhetetlen feltétele egy professzionális szakemberekből álló csapat, akik a medence gyártás minden fortélyát ismerik, szívvel lélekkel csinálják azt a munkát amit szeretnek, mert nálunk a medence gyártás nem csak egy munka, hanem hivatás. Azt szeretnénk, hogy Ön is átérezze milyen egy forró nyári napon egy nagyot csobbanni a saját kertjében a saját medencéjébe. Ezt a luxust ma már elérheti könnyebben mint gondolná, csapatunk pedig áll az összes megrendelő rendelkezésére és a legnagyobb tapasztalattal és odaadással építjük meg az Ön álom medencéjét!

Miért épp a polipropilén?

A legjobb minőségű német és magyar anyagokat használjuk fel medencéink gyártásához. A polipropilén egy rendkívül megbízható, strapabíró anyag. Mivel a legmagasabb minőségű anyagokkal dolgozunk, így ezek élettartama minimum 15-20 év és hiszik vagy sem, de megfelelő karbantartással a tőlünk rendelt medence akár egy életre is szólhat.

Az anyag minőségéről

A polipropilén egy hőre lágyuló polimer, közepesen kemény műanyag. Ezen tulajdonságai miatt könnyen formálható, ennek köszönhetően egyedi medence formákat tudunk belőle előállítani.  Magas hőmérsékleten a legkorszerűbb gépekkel hegesztjük az anyagot. Mivel rugalmas anyagról van szó a kicsi, vagy közepes erőhatásokkal szemben ellenálló, nagyobb erőbehatás esetén is sok mindent kibír, de az anyag adottságaiból fakadóan a hibák javíthatóak, hegeszthetőek.

Hogyan véd a külső tényezők ellen?

A műanyag medence egyik ellenfele, és egyben barátja a nap. A nap melegíti fel a vizet és párologtatja el azt, de ezzel egyben azt gondolnánk fakítja is medencénket. Ez nincs így, mivel UV stabilizáló szer van az anyagban, így ellenállóvá válik a nap sugaraival szemben és nem fakul ki a medence színe. A polipropilénnek köszönhetően nem kell aggódnunk nyáron a nagy meleg, télen pedig a hidegek miatt, mivel az anyag teljesen ellenáll ezen környezeti behatásoknak. 6 milliméter falvastagsággal dolgozunk, ennek köszönhetően jóval vastagabb, ezáltal strapabíróbb és jobban szigetelő mint a merevfalú medencék, de sok esetben a hagyományos fóliás medencéknél is jobban teljesít.

Kétféle elterjedt medence forma van

Téglalap műanyag medence

Ez a legnépszerűbb medence forma több okból is. Esztétikailag kifogásolhatatlan, igazi luxus érzést kelt és hihetetlen magas szintre tudja emelni vele kertjét. Úszásra, pancsolásra, lazításra keresve sem találna jobbat. A megfelelő eszközökkel, gépekkel a napi edzést is biztosíthatja álmai medencéje. Ha biztosra akar menni minden téren, akkor ezt a formát Önnek találták ki!

Kör műanyag medence

Egyszerű, letisztult forma, és nem mellesleg olcsóbb. A forma kialakításának köszönhetően pénzt tudunk spórolni a megrendelőnek, mivel nem kell oldalfal merevítés és lesüllyesztést sem igényel. Ízlés kérdése ki, hogyan szeretné élvezni medencéjét. Akik szeretnék kiélvezni egy egyedi medence minden extráját, de nem szeretnének egy nagy, több odafigyelést igénylő medencét, akkor a kör alakú medencét Önnek találták ki!

A medencekészítés csúcsa, a legmagasabb luxus, a VÉGTELENÍTETT MEDENCE

Bátran ki merjük jelenteni, hogy az országban nehéz olyan magabiztos, szakmailag kimagasló medence gyártó céget találni, aki tud és mer végtelenített medencét gyártani. Szakembereink tudásukat kihasználva képesek megvalósítani a legmagasabb luxust a medence gyártásban, az Infinity pool-t avagy a Végtelenített medencét. Önnek csupán meg kell álmodnia vágyait és mi ezt elhozzuk kertjébe.

A Végtelenített medence és ami mögötte van

A végtelenített medence elve azt takarja, hogy a medence vize “kiönt” a medence oldalain, át a medence szélein elhelyezett rácsokon, bele egy a medence alatt/ mellett elhelyezett túlfolyótartályba, mely ezután megszűri a vizet és visszapumpálja a medencébe. Ennek köszönhetően egy körforgás jön létre, amit feszített víztükörnek hívunk.

  • Egy ilyen típusú medencének a megvalósítása komoly szakmai tudást és nem utolsó sorban tapasztalatot kíván, így csakis a legjobban képzett szakemberek tudják előállítani
  • A végtelenített medencének nagyobb helyre van szüksége, így a terep adottságoknak is meg kell felelnie 
  • Nem szeretnénk vásárlóink elől rejtegetni semmit, így elmondhatjuk, hogy a végtelenített medencéhez sokkal több építőanyagra, tartozékra van szükség és sokkal nagyobb odafigyelést és több munkát igényel
  • Az összképet a telek elhelyezkedése koronázhatja meg a legjobban, mivel ha domboldalban, panorámás helyen lakik, a vizuális hatások érik el igazán azt a hatást amitől az emberek szeme és szája tátva marad
  • Ha elhatározta, hogy a legtöbbet szeretné kihozni a telkéből, medencéjéből és kertjéből ez lehet a tökéletes választás, mert olyan élményben lesz része, amiről előtte csak álmodott vagy a televízióban látta

Kezdő Ár: Egyedi Árajánlat kérés útján

Felkeltettük érdeklődését?

Akkor ne habozzon tovább, és lepje meg magát, családját egy gyönyörű, ön által választott típusú medencével. Garantáltan nem fogja megbánni.

Mivel a mi célunk, hogy minden vizes álmát megvalósítsuk