Tartályok

Cégünk nem csupán medencéket gyárt, hanem különféle, akár egyedi  tartályokat is készítünk megrendelésre. Kármentő, tároló tartályok, vízóraaknák és egyéb műanyag tartályok gyártása is elérhető kínálatunkban, melyeket ugyanolyan nagy odafigyeléssel és szakmai profizmussal építünk meg. 

Minőség és megbízhatóság

Csapatunk nem csupán a medence gyártás terén büszkélkedhet hatalmas tudással, mivel a műanyag tartályok területén is nagy tapasztalattal rendelkezünk. A kiváló anyag használat elengedhetetlen, így csakis a legjobb minőségű, vegyszerálló anyagokból építünk tartályokat. Természetesen, itt sem csupán a tartály testet építjük meg, hanem a gépészetet és a beszerelést is vállaljuk megrendelőink számára. Mindezek mellett karbantartást szintúgy biztosítunk minden egyes tartályra. A szállítást is tudjuk biztosítani amennyiben igény van rá.

Kinek ajánljuk tartályainkat?

Cégeknek és otthoni felhasználásra is tökéletesen alkalmasak, természetesen a méret és egyéb adottságok a céltól függnek, hogy mire szeretnénk használni tartályunkat. Különféle felhasználási területei vannak tartályainknak, ezek lehetnek ivóvíz tárolás, puffer tartálynak, szennyvíz tárolásra, vízóra aknának, kármentő edénynek, akár ipari felhasználásra is, vegyszer tárolásra és akár esővízgyűjtőnek is használhatóak.

Felkeltettük érdeklődését vagy egyéb kérdése lenne?

Ha akármilyen szakmai vagy egyéb kérdése lenne, bátran lépjen kapcsolatba cégünkkel, kollégáink az Ön rendelkezésére állnak. Ha ingyenes árajánlatot szeretne kérni, töltse ki megrendelői űrlapunkat és mi minél hamarabb előállunk az Ön számára legkedvezőbb árajánlattal.

        Számunkra Ön az első és, hogy minden vizes álmát megvalósítsuk