Tartozékok

Ellenáramoltató

     Az ellenáramoltató segítségével medencéje már nem csak a szórakozás, hanem az edzés színtere is lehet.

    Állítható fokozatai miatt az egész család kipróbálhatja magát a vízi sportok terén és ezért ki se kell mozdulnia otthonából. Az úszás élménye a nagy teljesítménynek köszönhetően nem csak a kezdő szintű úszóknak kedvez, hanem haladó és profi szintű úszóknak is egy kiváló választás lehet.

Nyakzuhany

      Ha Ön úgy érzi, hogy az otthoni luxushoz nem elég egy medence, akkor Önnek ajánljuk kiváló minőségű nyakzuhanyainkat.

      A nyakzuhany látványa, csobogása és legfőképp a funkciója teszi hihetetlenül elegánssá ezt a terméket. A nagy strandokon megszokott élmény ma már otthonába is eljuthat, és elérhetővé válik az otthoni luxus. A pancsolás helyett, az ellazulás és kényeztetés színtere is lehet otthoni medencéje.

Automata Porszívó

      Szeretne időt megtakarítani? Akkor ne keressen tovább, mert az automata porszívóinkat Önnek találták ki.

      Medencéje karbantartásának elengedhetetlen része a medence tisztítása. Ezt lehet manuálisan, kézi tisztító eszközökkel is végezni, de ez időbe és energiába telik Önnek. Ehelyett találták ki az automata porszívókat. Kényelme mellett rendkívül precíz munkát végez.

Hőcserélő

     Nem csupán nyáron, hanem télen is szeretné élvezni medencéjét? Hőcserélőink alkalmassá tehetik ezen törekvéseit.

     Télen rendkívül hangulatos tud lenni az otthoni medencézés élménye, de ehhez elengedhetetlen egy hőcserélő. A víz megfelelő hőmérsékletéért felelős eszköz biztosítja Ön számára a téli szórakozást medencéjében.

Sóbontó

     A sós vizes klórozás az egyik legelterjedtebb és legveszélytelenebb fertőtlenítési módszere medencéjének.

     A sóbontós rendszer érzékeny bőrű vevőink számára lehet megfelelő választás, mert a hagyományos vízkarbantartással szemben nem kötött, hanem szabad klórokat szabadít fel a sóból. Egyszerű kezelésének köszönhetően egy kedvelt és népszerű, környezetbarát megoldást biztosít minden vásárlónk számára.

Szűrő

        Medencéjének elengedhetetlen tartozéka egy hatékony szűrő rendszer.

        A medence változó méretű lehet, így a megfelelő teljesítményű szűrőt pontosan kell összehangolni medencéjével. Nálunk minden medencéhez talál megfelelő méretű szűrőt. A szűrő felel a víz forgatásáért, a vegyszerek szétoszlatásáért, egyenletesen a medencében, tehát alapkövetelmény egy tiszta és egészséges medencevízhez. Emellett egyéb dolgokat is ki lehet szűrni a vízből, mint papírdarabok, bogarak, egyéb kisebb oda nem illő dolgok.

Hőszivattyú

       Alacsony energia felhasználású inverteres, WI-FI-s hőszivattyúink télen-nyáron melegen tartják medencéjének vizét. Egy megfelelő polikarbonát medence fedés alatt érhetjük el a maximális hatékonyságot.

       Az alacsony fogyasztás, alacsony üzemeltetési költség, az intelligens vezérlés és a WI-FI segítségével elengedhetetlen az igazi kényelemhez. A hőszivattyú az alacsonyabb hőmérsékletű környezetből vonja ki a hőt és azt a medence vizének melegítésére használja föl. Egy sima, egyszerű hőszivattyú fix fordulatszámon üzemel, ellentétben az inverteres technológiával szemben, ahol a step-inverter funkcióval előre beállított ventillátor és kompresszor fokozaton is működik. Ennek segítségével hőszivattyúja tökéletesen tud alkalmazkodni az adott időjáráshoz.  Három fajta kapacitás létezik, melyeket kiválaszthat inverteres hőszivattyújához, 25%, 75% és 100%.

Egyéb Tartozékok

     Egyéb tartozékok is elérhetőek nálunk, minden igényt kielégítő készlettel rendelkezünk.

     Lámpák, vegyszerek, hőmérők, úszó vegyszer adagolók, vízelemzők, létrák, kézi porszívók, szkimmerek, nyomócsövek, fittingek, korlátok, szolár zuhanyok, trambulinok, kisebb gyerek csúszdák, nagyobb méretű egyedi csúszdák.

Első lépés

Töltse ki az oldalon található megrendelői ívet és küldje el nekünk

második lépés

Egyeztetünk Önnel, hogy miből mekkora méretre, milyen fajtára, milyen teljesítményűre lenne szüksége

Harmadik lépés

A megrendelt terméket kiszállítjuk és adott esetben beszereljük Önnek

Tartozék rendelés